Onze projecten

Padox Beheer B.V. is een betrouwbare partner voor de ontwikkeling van onder meer commerciële (bedrijfs)gebouwen en zorgwoningen. De focus ligt op randstedelijk hoogwaardig vastgoed met de meest duurzame eigenschappen. Hiertoe behoort ook de (vroegtijdige) verwerving van commerciële ruimten in nieuwbouwprojecten, waarvoor Padox rendabele, in de omgeving passende, invullingen verzorgt. Ontdek hier enkele lopende projecten i.s.m. landelijke vooraanstaande ontwikkelaars.

Binck City Park

Den Haag

Een ontwikkeling van VORM in de grootste urbanisatie van Nederland: transformatiegebied de Binckhorst in Den Haag. In dit project worden ca. 900 woningen gerealiseerd met een biodivers dakpark. Smitsloo Groep heeft hier de commerciële plint van 1.000 m2 verworven en in Albert Heijn een sterke partner gevonden die in de behoeften en leefbaarheid van het gebied voorziet. Het naastgelegen kasteel, De Binckhorst (tevens eigendom), is verhuurd aan Kindergarden en vervult eveneens een belangrijke (sociale) gebiedsfunctie.

bekijk

Hooigracht

Leiden

In 2025 wordt naar verwachting gestart met de upgrading van het complex “De Haarlemmer”. In samenwerking met de gemeente Leiden zal de boven Albert Heijn gelegen parkeergarage met 88 parkeerplekken (drie extra parkeerlagen) worden uitgebreid, waarmee het aantal parkeerplaatsen stijgt tot 357. Bovendien zullen de gevels van het complex een metamorfose ondergaan door vernieuwing en toevoeging van groen. 

bekijk