ontwikkeling en beheer

Padox Beheer B.V. is één van de eerste en meest gerenommeerde bedrijven voor de ontwikkeling en het beheer van onroerend goed, alsmede advies en begeleiding in de regio Leiden en omgeving. Met onze lange geschiedenis en toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid, zijn we de betrouwbare partner voor het realiseren en onderhouden van vastgoedprojecten. Van projectontwikkeling tot beheer, onze diensten omvatten advies en begeleiding op maat. Als houder van het Koninklijk Wapen met de toevoeging ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’, streven we altijd naar het beste resultaat in al onze activiteiten.

Padox onderdeel van smitsloo groep

verduurzaming

Voortdurend wordt verdere verduurzaming en het onderhoud van de eigen en beheerde gebouwen op het hoogste niveau gebracht en gehouden. De eerst vanaf 2023 vereiste energie-labels en duurzaamheidsmaatregelen zijn op alle projecten al ruimschoots behaald. Padox heeft bovendien ruime ervaring in de restauratiebegeleiding en in het begeleiden van (duurzame) onderhoudswerkzaamheden van gebouwen, waaronder bekende (Rijks)monumenten en andere beeldbepalende projecten.

De opdrachtgevers / huurders van Padox zijn grotendeels gerenommeerde (tevens vaak overheids-gerelateerde) organisaties.

Directie en werknemers zijn reeds lange tijd aan Padox verbonden, hetgeen kwaliteitsbestendigheid vertegenwoordigt en kennis en ervaring voor de organisatie waarborgt. Daarnaast verschaft het bedrijf grote regionale werkgelegenheid, zowel op vaste contractbasis als op regelmatige projectbasis.