Tramstraat 60 - 110 - 112

Katwijk

ZEE AAN RUIMTE IN KATWIJK: Op zoek naar een zichtlocatie voor een winkel, showroom, sportschool of kantoor met een breed en dus panoramisch front? En dat ook nog in het centrum van Katwijk? Het lijkt een speld in een hooiberg, maar die speld is gevonden. Om precies te zijn aan de Tramstraat 112(a).

De ruimte is uniek, want zelden komt een dergelijke grote, open ruimte met een frontbreedte van 30 meter en een oppervlakte van maar liefst 640 m² in Katwijk beschikbaar. Het pand maakt onderdeel uit van winkelcentrum De Trambaan en is pal naast publiektrekker Action gelegen.

Tramstraat 112(a) heeft een multifunctionele bestemming. Denk aan een sportschool, aan medische en maatschappelijke praktijk, showroom of kantoor. Of anderszins? Laat uw fantasie spreken, ook wat indeling betreft. De open ruimte is door de courante vorm en de hoge plafonds optimaal in te delen.

De energienota – in deze tijd een belangrijk item – kan geen struikelblok zijn. Het pand heeft het duurzaamste energielabel A. Parkeren? Ook geen probleem, er is voldoende parkeren in de directe omgeving, onder meer in de parkeergarage onder het winkelcentrum. Sportievelingen kunnen de fiets rondom het pand kwijt.

Wat de huurprijs betreft: deze is betaalbaar met een vanaf-prijs van € 95,- per m² per jaar, exclusief BTW. Overigens is deelverhuur bespreekbaar vanaf ca. 300 m².

Bekijk op Funda in Business